Wat is het verschil tussen CD Key, Installation Code en Authorization Key

De CD Key is een alfanumerieke sleutel van 12 karakters die werd meegeleverd met uw software pakket. Deze sleutel is, tesamen met uw licentienummer, vereist bij het uitvoeren van de installatie van de software.

De Installation Code is een uniek getal van 8 cijfers dat wordt weergegeven bij het opstarten in het Program Authorization venster.

De Authorization Key is een alfanumerieke sleutel van 16 karakters die gebruikt wordt voor het autoriseren van de software, zodat deze (zonder Bypass-periode) permanent in gebruik kan worden genomen.