Licentie verplaatsen naar een nieuwe machine

 

 

Hoe de licentie te verplaatsen naar een nieuwe computer (van toepassing op zowel standalone- als netwerklicenties)

OPMERKING: Dit artikel is van toepassing op producten die het nieuwe activeringssysteem gebruiken. Alle producten uitgebracht na 15 februari 2019 gebruiken dit nieuwe systeem.

 

Om de licentie te verplaatsen, zal allereerst op de huidige computer de licentie gedeactiveerd moeten worden, alvorens deze op de nieuwe computer geactiveerd kan worden. De volgende stappen gelden voor al uw producten:

Voor standalone installaties:

  1. Laad de software op de huidige machine en ga naar de Settings > Licensing categorie category.
  2. Klik op Deactivate License en vul de gegevens in om te deactiveren. Controleer of de deactivatie succesvol is.
  3. Installeer het product op de nieuwe machine met het originele licentienummer en de CD-Key.
  4. Voer de software uit. Klik in het autorisatiescherm op Request Authorization en voer uw contactgegevens in om te activeren.

Voor netwerkinstallaties:

  1. Voer op de huidige server de License Server Admin Tool uit (vanuit Start Menu, product folder), bevestig Host (servernaam) en Port (27099) en klik op OK.
  2. Kies het product en klik op Select om het licentie-informatiescherm te openen.
  3. Klik in het licentie-informatiescherm op Deactivate License om op deze server te deactiveren.
  4. Installeer het product op de nieuwe server met het originele licentienummer en de CD-Key.
  5. Open de License Server Admin Tool en selecteer de licentie.
  6. Klik in het licentie-informatiescherm op Activate License en vul uw contactgegevens in om te activeren.
  7. Om de werkstations naar de nieuwe licentie-server te verwijzen, dient men vanuit de programmafolder op het werkstation de AutoTURN Configuration Utility uit te voeren en hierin de relevante informatie te actualiseren.

 

Opmerking:

Om gebruikersgegevens die zich op het werkstation bevinden te verplaatsen (van toepassing op AutoTURN 10.2.2), kopieer de onderstaande mappen van het oude werkstation en plak ze in dezelfde locatie op het nieuwe werkstation.

%AppData%\Transoft Solutions\AutoTURN 10.2
%AppData%\Transoft Solutions\Common

 

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.