Instructies voor het vernieuwen van uw MAP onderhoudscontract voor Network-licenties

1. Ga op de server naar het Startmenu voor het uitvoeren van de License Server Administration Tool, of blader naar de map Transoft Solutions\License Server en start LicenseServerAdminTool.exe .
  2. Bevestig de naam (licentieservernaam of IP adres) en poort (standaard 27099) en kies het te beheren product.
  3. Klik op Renew MAP.

Wanneer u meer assistentie nodig hebt, neem dan contact op met ons Technical Support team.