Instructies voor het vernieuwen van uw MAP onderhoudscontract voor Standalone-licenties

1. Start het product van Transoft Solutions op uw Workstation.
  2. Klik op Program Settings (1e icoon in de Ribbon of Toolbar).

Opmerking: Indien u een AviPLAN-gebruiker bent dan klikt u op het About AviPLAN icoon en vervolgens op License Info, waarna u de optie kunt zien voor Renew MAP.

1. Selecteer de Licensing categorie
  2. Klik op Update License.

Wanneer u meer assistentie nodig hebt, neem dan contact op met ons Technical Support team.