Ik heb een nieuwe computer en mijn software opnieuw geïnställeerd. Kan ik een nieuwe autorisatiesleutel krijgen?

Voor Standalone-installaties maakt u gebruik van de Move Program precedure zoals beschreven staat in de Help-bestanden van de software. Wanneer u de Move Program procedure zoals onderstaand uitvoert, is het niet nodig een nieuwe Authorization Key aan te vragen.

1. Installeer het product op een nieuwe machine.
  2. Noteer de Installation Code die wordt weergegeven in het Program Authorization venster.
  3. Op de oude machine, klik op Program Settings en selecteer de categorie Licensing.
  4. Klik op Move Program
  5. Voer de Installation Code in van de nieuwe machine.
  6. Noteer de Authorization Key en voer deze in op de nieuwe machine.

* Opmerking: Voor sommige van onze producten (AutoTURN, AeroTURN, Torus Roundabouts, Nexus Intersections, AutoTURN Rail 3D) dient u via de Permissions categorie ingelogd te zijn als Administrator voordat de Move Program knop zichtbaar is in de Licensing categorie.