Zodra ik jullie product in AutoCAD start krijg ik alleen een welkomstscherm te zien, en niet het tabblad of de werkbalk

Start AutoCAD, en typ het commando CUI in om het venster Custom User Interface te tonen.  Breid in de sectie linksboven Partial Customization files uit en controleer of ons product in de lijst staat, en of het gemarkeerd staat als unresolved.

Als het product in de lijst staat en het gemarkeerd staat als unresolved, klik dan rechts op het product en dan op unload. Klik op OK om het CUI dialoogveld te sluiten, en sluit AutoCAD af. Gebruik tenslotte onze desktop snelkoppeling om ons product in AutoCAD te starten, en ga na of het tabblad of werkbalk voor ons product nu te zien is.