Mijn Maintenance Assurance Program (MAP) verloopt binnenkort. Hoe kan ik mijn MAP vernieuwen?

Voordat we een nieuwe autorisatiesleutel kunnen genereren om uw onderhoudscontract te vernieuwen, moet u ons een bijgewerkte installatiecode en versienummer sturen.
Voor standalone-installaties
1. Start de software en klik vervolgens op Program Settings op de taakbalk
2. Selecteer de categorie Licensing
3. Maak een schermafbeelding (Alt + Print Screen) van het dialoogvenster met de installatiecode en het versienummer en stuur deze afbeelding vervolgens naar ons door.
Voor netwerkinstallaties
1. Ga naar uw servermap in "Transoft Solutions\License Server" en voer vervolgens "LicenseServerAdminTool.exe" uit.
2. Bevestig de host en de poort (deze is standaard 27099) en klik vervolgens op OK.
3. Selecteer het juiste product in het selectievak en klik vervolgens op Select.
4. Maak een schermafbeelding (Alt + Print Screen) van het dialoogvenster met de installatiecode en het versienummer van de licentieserver en stuur deze afbeelding vervolgens naar ons door.

Voor onze nieuwere producten moet u mogelijk op de knop Renew MAP klikken om uw MAP online te vernieuwen.