Installeren van aanvullende voertuigbibliotheken (Extended Vehicle Libraries)

Installatie van bibliotheken voor AutoTURN 7.0 (of hoger) en AutoTURN Pro 3D

1. Download het gezipte bestand van de aanvullende voertuigenbibliotheek en pak de bestanden uit naar een nieuwe map.
  2. Start AutoTURN.
  3. Klik op Program Settings in de AutoTURN ribbon of het menu.
  4. Kies Permissions.
  5. Log in als Administrator (standaard wachtwoord is ‘admin’).
  6. Ga naar de categorie Vehicle Libraries.
  7. Klik op Install.
  8. In het venster “Select Library File to Install”, blader naar en installeer het uitgepakte voertuigenbestand.
  9. Klik Open om de voertuigenbibliotheek te installeren.
  10. Klik OK om terug te keren naar de Program Settings.

Installatie van bibliotheken voor AutoTURN Lite or AutoTURN InSite?

1. Download het gezipte bestand van de aanvullende voertuigenbibliotheek en pak de bestanden uit naar een nieuwe map
  2. Start AutoTURN Lite*.
  3. Klik op Program Settings in de AutoTURN ribbon of het menu.
  4. Ga naar de categorie Vehicle Libraries.
  5. Klik op Install.
  6. In het venster “Select Library File to Install”, blader naar en installeer het uitgepakte voertuigenbestand.
  7. Klik Open om de voertuigenbibliotheek te installeren.
  8. Klik OK om terug te keren naar de Program Settings.

* BELANGRIJK: Voor Windows Vista, 7, 8 and 10 besturingsystemen dient AutoCAD opgestart te worden als Administrator.