Nieuwe installatie van standalone-licenties

Voordat u begint:

• Zorg ervoor dat u ingelogd bent met Administrator-rechten op de computer waar op geïnstalleerd wordt.
  • Indien een bestaande installatie ge-update wordt, zorg er dan voor dat de actuele licentie geautoriseerd is. Zo wordt u tijdens de installatie niet gevraagd een licentienummer of CD-Sleutel in te voeren.

Installatie aanwijzingen:

• Download het gezipte installatiebestand op de computer waarop u wilt installeren.
  • Klik met de rechtermuisknop op het zip-bestand, selecteer Extract all, en extraheer het bestand.
  • Log in op de computer met een account dat administrator-rechten heeft.
  • Voer het setup.exe bestand uit.
  • Selecteer de optie Set up a standalone license, en klik op Install.
  • Als dit een nieuwe installatie is, voer dan uw licentienummer en CD-sleutel in.
  • Volg de verder aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.
  • Laad een sessie van het geïnstalleerde product in uw CAD-Platform.
  • Bij het initiële laden van het product, en de daaropvolgende malen zolang het product nog niet geautoriseerd is, verschijnt er nu een product-autorisatiescherm die vraagt om een autorisatiecode.
  • Klik op request authorization, of verstuur een aanvraag naar ons technische ondersteuningsteam.