Nieuwe installatie van Standalone licenties

1. Download het gezipte installatiebestand naar het workstation waar het product op geinstalleerd wordt.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies Alles uitpakken voor het uitpakken van de bestanden.
  3. Log in op het werkstation als gebruiker met administrator-rechten.
  4. Het bestand Setup.exe Uitvoeren.
  5. Kies de optie Set up a Standalone License en klik op Install.
  6. Vul uw licentienummer en CD Key in wanneer dit gevraagd wordt.
  7. Volg de scherminstructies om het installatieproces te voltooien.
  8. Start een sessie van het geïnstalleerde product binnen uw CAD-programma.
  9. Wanneer het product voor de eerste keer opstart, en zolang uw product nog niet geautoriseerd is, verschijnt het Program Authorization venster. Hier wordt gevraagd uw Authorization Key in te voeren.
  10. Klik op Request Authorization of dien een aanvraag in bij ons Technical Support team.